4 תגובות על “מתכונים מתוקים מצננים לשבת של ראשית הקיץ

  1. איזה שיחוק! גם הקוקילידה וגם הקשת!
    שיהיה סופ״ש נעימוש.
    רגע, הקוקילידות אצלך במקפיא? לא כי פתאום יש לי עניין דחוף בנתניה 😉

  2. איך הגלידה קיבלה את הצבע הצהבהב שלה? יש צבעי מאכל?
    למה צריכים להקציף את החלב והסוכר עם השמנת? זה נוזלי מידי ולא יוקצף בכלל. למה לא לערבב?

    • שאולי שלום, ראשית התנצלותנו על העיכוב. אז ככה, הגוון מצבע מאכל צהוב טבעי, ג'ל איכותי.לגבי השאלה על הקצפה, חייבים לטרוף יחד, למזג זו לא הקצפה במובן הצר, אלא הקצפה/טריפה, לצורך הכנסת אוויר לתערובת שיעניק יותר קלילות לסך הכל. רק ערבוב לא יספיק.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s