20 תגובות על “שני מתכוני פטל ללא המיץ והארנב, עם בונוס צונן של פסיפלורה

  1. מתכונים מעולים!
    כבר מזמן גיליתי את סגולות הפטל ואימצתי בחום.
    ואם אקבל סדנה במתנה, זה בכלל יהיה מושלם 🙂

  2. פטל זהו פרי נפלא. בארצנו אמנם אין את הפטל בר האירופאי, אך גם הפטל הקדוש נהדר. גדל בשפע ליד מקורות מים, מתוק חמצמץ, רק יש להזהר מהקוצים ולהאזר בסבלנות. ניתן להכין ממנו מטעמים נהדרים.

  3. לו הייתי כיפה אדומה הייתי שמח לקבל מנה שכזו ולחלוק עם סבתא והזאב הרשע 🙂

  4. קינוח מוס הפטל והנשיקות האדמדמות פשוט נראה מעלף ובטוח גם טעים טעים טעים…

  5. כל חיי הייתי אלרגית לפטל עד לפני שנתיים!! ומאז אני מתפרעת על כל פטל מזדמן

  6. איזה מתכונים טעימים וקלים להכנה בהחלט אאמץ אותם תודה לכל מי שהישתתף כאן לתוצאה המרהיבה ♥

    • אנחנו נהנים מהתגובות שלכם כמו ההנאה בחיפושים אחר המטעמים והצילומים שאנו מייצרים מדי שבוע. תודה על כל תגובה שטרחתם וכתבתם. אנחנו מתייקים על לוחות ליבנו.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s