20 תגובות על “מה, מה , תפוח אדמה

  1. פוסט מאד מושקע…ציבעוני מעניין ומלא בטעמים…אכלתי את הטרין פשוט מדהים בטעמו…כל הכבוד נורית ואורן!!!

  2. יצירתיות זה שם המשחק. אפילו תפו"א – הדבר הזה בלי צורה ברורה ובצבע חום – הופך במגע הנכון למנה נפלאה, טעימה וצבעונית. אהבתי!

  3. המנות נראות מקסימות וקשות להכנה, אך ברגע שאתם הסברתם בצורה כזאת..
    עכשיו מרגישה שדווקא מוכנה לנסות דברים חדשים ורמת קושי גבוהה יותר

    • שני, יצירתיות היא שם המשחק
      אנחנו מאושרים מההחלטה שלך לנסות, עקבי אחר ההוראות והשלבים וחזרי עם דיווחים על הביצוע ועל המחמאות מהסועדים.
      מודים לך
      אורן ונורית

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s