50 תגובות על “בלוג נולד

  1. וואו ……אין לך מושג כמה אני מתרגש לראות את זה ….כל שכן לקרוא על שיתוף הפעול הולראות אותו קורם עור וגידים ומיים צבעים ותמונות …לשניכם הרבה בהצלחה ושמח לראותכם בבלוגספרה …מאחלל המון הון שנים של …עוד

  2. נכנסתי התרשמתי ונשארתי פעורת פה… אין עליכם 2 מאסטרים אורן ונוריתי המון המון הצלחה עם הולדת הבלוג המרהיב

  3. מזל טוב נורית ואורן. תענוג לצפיה ולקריאה.
    איכותי ביותר. אהבתי מאד.
    בהצלחה!!!

  4. לא הבנתי את כמות הגלטין בעוגה
    6 גר' ג'לטיןX 6 סמ"ק מים=סה"כ 36 סמ"ק
    תודה
    אורה צבר

    • היי אורה….כל גר 1 של ג'לטין סופח כ 6 גר מים…מכאן שקששוקלים ג'לטין תמיד מכפילים כמות הג'לטין במתכון בכפול 6 גר מים..ומשם זה עפ אופן ההכנה במתכון…תודה

  5. היי יקירה ברכות חמות על הבלוג! בטוחה שיהיה נהדר.
    מתכון מקסים של הפסטה .
    אורן – אנחנו לא מכירים – שיהיה בהצלחה – יופי של עוגה

  6. חבריי היקרים והאהובים ברכות והילולים לפתיחת הבלוג המשותף וכפי שכבר ציינתי צוות פיצוץ.
    אשמח לעזור בכל .
    אוהבת
    חיה אילונה דר

  7. נוריתא ואורן יקרים! מזל טוב לבלוג החדש. מזל טוב לשני יוצרים מוכשרים שהתחברו ליחידה אחת. אני כבר אוהבת את הבלוג שלכם ואת הפוסטים המקסימים (גם אתם מקסימים).

  8. לנורית ואורן היקרים מזל טוב להולדת הבלוג החדש. מחכה כבר למרשמים הנפלאים שלכם.

  9. כחובבת מושבעת ללימון,בחירה מוצלחת ויצירות נהדרות ומגרות!!!!מחכה להמשך בקוצר רוח!
    בהצלחה ענקית!

  10. לאורן ונורית מזל טוב והרבה קולולו על פתיחת הבלוג החדש שלכם.נחכה בקוצר רוח לעדכונים קולינריים.המון בהצלחה בהמשך הדרך.

  11. מתמוגגת .. נהנות .. לומדת ..מיישמת
    תודה לשני יוצרים נפלאים על השיתוף והדרכה .
    זה לא מובן מאליו .
    מצפה לפוסט הבא..
    טלי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s